Teroka Sains 2 : Fakta Pelik, Unik & Kelakar Haiwan

RM35.00
9789671727027
In stock
+

Buku ini menampilkan 150 muka surat berwarna dan bergambar pelbagai fakta sains pelik, kelakar dan menarik alam haiwan yang jarang dan mungkin tidak pernah dengar. Alam haiwan dari dalam laut, daratan dan udara dikongsikan di dalam buku yang sangat menarik.

Semua FAKTA disertakan GAMBAR yang menarik dan segar. Pasti anak-anak TIDAK BOSAN malahan sangat TERUJA apabila membaca buku ini. "Dr, apa isi kandungan buku ini?" Semua fakta adalah tentang haiwan yang pelik, kelakar dan menarik yang kami rangkumkan di dalam satu buku. Keterujaan anak-anak pasti meningkat dengan setiap belekan buku ini. Sebelum ini ada mak ayah tanya bahkan anak-anak sendiri yang bertanya, "Dr, bila nak keluarkan buku Teroka Sains 2" Wah, pantas sungguh adik-adik dan mak ayah ini membaca. Kami pun teruja dan bersemangat menghasilkan buku yang kedua ini.Kenapa kami teruja nak buat buku kedua? Sebabnya?Buku Teroka Sains 2 mampu memupuk minat membaca generasi muda sekaligus PEKA dengan alam sekeliling mereka. Buku fakta haiwan yang sangat BAGUS dan MENARIK menjadikan anak-anak lebih TERTARIK untuk mengetahuinya. Bahkan mak ayah sendiri akan TERUJA dengan membaca buku ini bersama anak-anak. Buku Teroka Sains 2 mampu memupuk minat membaca generasi muda sekaligus PEKA dengan alam sekeliling mereka. Bila dah TERSEMAI minat membaca, maka mak ayah tidak lagi pening kepala untuk MENGAJAK anak-anak MEMBACA."Ada burung boleh terbang tanpa henti hampir setahun!""Ada haiwan mampu hidup lebih dua tahun tanpa makanan!""Ada haiwan yang mempunyai tanduk yang sangat panjang!"Mak ayah pasti Akan gembira bila melihat anak-anak suka membaca sekaligus dapat memupuk minat anak-anak dengan sains.Banyak fakta pelik, kelakar dan menarik boleh diceritakan pada waktu pagi, petang dan malam. Tak kira di mana-mana sekalipun! Jangan ketinggalan untuk dapatkan buku Teroka Sains 2 sekarang!


Isi kandungan Buku Teroka Sains 2 ini pula

Nanti dulu...buku ini juga telah disyorkan oleh Pakar Kekeluargaan yang terkenal di Malaysia siapa lagi kalau bukan Dr. Taufiq Razif. Beliau sangat-sangat mengesyorkan agar mak ayah membaca buku fakta sains bergambar ini bersama anak-anak.


Antara anak-anak yang telah mendapatkan buku Teroka Sains 2. Mereka sangat-sangatlah teruja membacanya termasuklah mak ayah sendiri.

Untuk Siapa Buku Ini ?

Anak-anak kecil berumur 2 tahun ke atas, pelajar sekolah rendah dan menengah, cikgu sekolah, pelajar kolej, pelajar universiti, mak ayah, datuk, nenek.

Boleh dikatakan memang sesuai untuk semua lapisan umur dan masyarakat.

Pakar Parenting, Dr. Taufiq Razif sangat-sangat menggalakkan ibu bapa untuk mendapatkan buku Teroka Sains ini bagi menanam minat anak-anak dengan sains dan "intrinsic motivation".


--------------

Selamat membaca dan semoga bermanfaat!

6) Lampirkan bukti pembayaran anda kepada [email protected] untuk tujuan pengesahan

Anda Mencari Produk Yang Lebih Kurang Sama?

Buku Ini Sesuai Untuk Anda