Khidmat Upah Menulis Buku

Masalah yang selalu dihadapi oleh kita adalah mahu menulis buku. Hal ini disebabkan kita tidak mempunyai masa yang banyak.

Namun kita mahu berkongsi dengan ramai orang. Ini kerana kita ada pengalaman dan kisah hidup yang boleh membantu meningkatkan motivasi orang lain.

Kita juga ada ilmu yang wajib kita tulis sebagai satu dakwah kita. Ilmu yang disebarkan akan membawa kebaikan dan jariah kita bila kita sudah tiada nanti.

Oleh itu, tujuan kami mahu membantu tuan/puan yang mahu menulis namun ada masa yang terhad.

Kami menjalankan khidmat penulisan/ghostwriter kepada pelanggan yang mahu menulis dan menerbitkan buku sendiri. Kepakaran kami adalah menukar audio kepada teks, menulis buku dengan bahasa standard dan boleh menghasilkan buku dari tulisan pelanggan di facebook dan blog. Pengalaman kami mengambil upah menulis untuk tokoh-tokoh,orang bisnes,ahli korporat dan selebriti.

Caranya mudah sahaja, tuan/puan berikan kami konten dan bahan-bahan, maka kami akan tuliskan dengan ayat yang lebih baik.

Jika tuan/puan menulis di facebook dan blog, kami boleh tukarkan kepada bentuk buku.

Tuan/Puan hanya berikan kami link facebook tuan/puan dan kami akan review. Daripada review tersebut kami akan sediakan proposal buku.

Ada cara yang lain juga, tuan/puan boleh berikan 10 buah buku yang menjadi rujukan tuan/puan dalam bidang yang sama. Kami akan gunakan buku tersebut untuk menghasilkan buku tulisan tuan/puan.

Satu perkara lagi tuan/puan, jika tuan bercakap melalui audio atau video, kami juga boleh tukarkan ia kepada teks. Ianya amat mudah.

Jika tuan/puan berminat, kami akan hantarkan proposal buku dan sebutharga untuk rujukan tuan/puan. Kami juga boleh berikan portfolio penulisan kami.

Semua info lanjut seperti dibawah :

Hubungi Kami :

Alamat :

Smart Mukhlis Sdn Bhd
Amazing Books Publication
S-03-10 Emporis Kota Damansara, Persiaran Surian Kota Damansara
47810 Petaling Jaya Selangor
Email : [email protected]

Call 0132527421 atau

Boleh www.wasap.my/60132527421

Recently Viewed Recently Viewed