Kembara Mak Lah: Dari Sekolah Arab Ke Parlimen

RM35.00
9789671949559
In stock
+

Kembara Mak Lah : Dari Sekolah Arab ke Parlimen 

Jumlah Muka surat : 264 ms 

Jenis : Soft cover 

Harga : RM 35
---------------------
Ustazah Jamilah atau lebih dikenali sebagai Mak Lah adalah seorang tokoh Wanita yang hebat dan telah menyumbang kepada pembangunan Wanita Muslimah khusunya. mungkin generasi muda sekarang sudah tidak mengenali beliau, oleh itu buku ini adalah satu catatan dari anak didik ustazah Jamilah yang telah merasai dan melalui didikan dari beliau.

Walaupun usianya kini menjangkau 74 tahun, namun semangatnya tidak pernah pudar. Beliau adalah orang penting dan arkitek dalam membangunkan Wanita Muslimah  Ketika menjadi Ketua Dewan Muslimat PAS suatu masa dulu. Walaupun kini beliau tidak lagi Bersama Parti PAS namun jasa dan sumbangan beliau tidak boleh dinafikan.
Mak Lah adalah mantan senator Dewan Negara yang petah berpidato dan berkata-kata bagi membawa isu Wanita dan isu rakyat untuk dibincangkan di peringkat parlimen. Beliau tidak pernah gentar memperjuangkan hak dan kebenaran. Itulah Mak Lah yang telah melahirkan barisan pelapis dan idea-idea beliau masih relevan hingga kini.
Buku ini adalah buku yang mengumpulkan beberapa catatan dari anak didik beliau dan buku ini adalah usaha dan sekurang-kurangnya dapat menjadi ucapan terima kasih kepada semua jasa dan sumbangan beliau.

6) Lampirkan bukti pembayaran anda kepada [email protected] untuk tujuan pengesahan

Anda Mencari Produk Yang Lebih Kurang Sama?

Buku Ini Sesuai Untuk Anda